Friday, January 19, 2018
Home Tags Grabitje librazhd

Tag: grabitje librazhd

Librazhd, e ndalojnë si pasagjerë, grabisin me armë furgonin në rrugë

Grabitësit ndalojnë furgonin e linjës dhe grabisin me dhunë drejtuesin e mjetit, duke i marr një shumë të konsiderueshme parash. Policia informon se ngjarja ka...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP