Saturday, July 21, 2018
Home Tags Gjuha shqipe maqedoni

Tag: gjuha shqipe maqedoni

Skandal në Maqedoni, gjuha shqipe fshihet në tabelat e rrugëve

Kriza politike në Maqedoni ka sjellë edhe tensione etnike, që prej prezantimit të plaformës shqiptare. Në shenje proteste disa tabela dhe shenja të komunikacionit...

SOFT

VIP