Wednesday, January 17, 2018
Home Tags Gara

Tag: gara

Kandidati del hapur: Kryeprokurori, i paracaktuar! Mua më vlerëson “Vettingu”, jo...

Duke përmbushur kriteret e ligjit si magjistrat dhe me 15 vjet përvoje pune si prokuror, Granti Shahu, ishte njeri nga të shtatët që kaloi...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP