Sunday, July 22, 2018
Home Tags Gara per kryetarin e frpd

Tag: gara per kryetarin e frpd

Pas Greta Kocit, tërhiqen nga gara edhe dy kandidatë për kreun...

Dorëhiqen nga gara për kreun e FRPD edhe dy kandidatë të tjerë pas Greta Kocit. Njoftohet se Enri ceno dhe Lisandër Hoxha, kanë dhënë dorëheqjen...

SOFT

VIP