Sunday, June 24, 2018
Home Tags Fushata

Tag: fushata

“Fushata po zien”, por ja lajmi nga Shqipëria që bëri sot...

Fushata elektorale dhe sherrnaja politike po zien ne Shqiperi, por mediat e huaja kane qarkulluar sot nje lajm tjeter nga Shqiperia. Ato i kane...

SOFT

VIP