Tuesday, January 16, 2018
Home Tags Frroku

Tag: frroku

Fjalimi “bombë” i Donald Lu: Ja kriminelët që bredhin të lirë...

Një fjalim bombë, qe as zyrtaret e shtetit shqiptar nuk kane kurajen ta mbajne. Ambasadori amerikan ne Tirane, Donald Lu, sot u ndal tek autorë...

NJOFTIM

Rritja ekonomike në 2018, në varësi të zhvillimeve të brendshme

Flet Arben Malaj, ekspert i ekonomisë, ish-ministër i Financave: Ritmet e ulëta të rritjes së konsumit dhe kreditimit të biznesit në lekë dhe valutë,...

SOFT

VIP