Tuesday, January 16, 2018
Home Tags Fotot ne vlore

Tag: fotot ne vlore

“Shpërthen bomba” e seksit në plazhin e Vlorës

Kjo vajze eshte Iva Aliko, nje bukuroshe me forma bombastike qe ka terhequr aq shume vemendje ne rrjetet sociale saqe shume media e qytetare...

NJOFTIM

Rritja ekonomike në 2018, në varësi të zhvillimeve të brendshme

Flet Arben Malaj, ekspert i ekonomisë, ish-ministër i Financave: Ritmet e ulëta të rritjes së konsumit dhe kreditimit të biznesit në lekë dhe valutë,...

SOFT

VIP