Tuesday, January 16, 2018
Home Tags Foto marina vjollca

Tag: foto marina vjollca

Ja kush është “bebi” i Marina Vjollcës…

Marina dhe Luana Vjollca gjithnjë na kanë treguar se kanë një lidhje shumë të ngushtë më njëra-tjetrën. Marina kësaj here ka zgjedhur që t’i tregoj...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP