Tuesday, January 16, 2018
Home Tags Fatos gurakuqi

Tag: fatos gurakuqi

Babai përdhunoi vajzën? Ekspertiza mban peng procesin, gjyqtari akuzon policinë

Përplasjet institucionale mes policisë dhe gjykatës rrezikojnë dështimin e një porcesi penal dhe lirimin e të akuzuarit se ka përdhunuar vajzën e tij. Këtë...

NJOFTIM

Rritja ekonomike në 2018, në varësi të zhvillimeve të brendshme

Flet Arben Malaj, ekspert i ekonomisë, ish-ministër i Financave: Ritmet e ulëta të rritjes së konsumit dhe kreditimit të biznesit në lekë dhe valutë,...

SOFT

VIP