Tag Archives: fatmir haklaj

Fatmir Haklaj zbraz në ajër karrikatorin e pistoletës….!

Fatmir Haklaj, i akuzuari kryesor për vrasjen e Azem Hajdarit do të qëllohej për vdekje mbrëmjen e 4 nëntorit 1999. Deri atëherë ai i kishte shpëtuar 7 pritave dhe atentateve, por plumbi pas shpine që mori në pritën e ngritur ...

Read More »

Vrasja që “i vuri flakën” Tropojës: Biseda me Fatmir Haklajn pasi pa vëllain e vdekur

Ish-i dënuari me 20 vjet burg si bashkëpunëtor në vrasjen e Azem Hajdarit, Ismet Haxhia rrëfen në librin e tij “Kronika e Dhimbjes” të shtëpisë botuese “Helga’s Secrets”, situatën e vështirë në vitin 1998 në Tropojë. Haxhia tregon që fataliteti ...

Read More »

Çfarë i uroi Fatmir Haklaj tropojanëve në 1998, nëntë muaj para vrasjes së Azem Hajdarit

Pas 7 pritash dhe atentatesh Fatmir Haklaj do mbyllte sytë përgjithmonë në 4 nëntor 1999. I akuzuari kryesor për vrasjen e Azem Hajdarit, do të qëllohej për vdekje rreth orës 19:15 të asaj dite me një plumb pas shpine, në ...

Read More »