Monday, April 23, 2018
Home Tags Facebook

Tag: facebook

Ja 11 gjërat që duhet të fshihni menjëherë nga Facebook

Me mbi 1.49 miliardë përdorues, Facebook është një prej rrjeteve sociale më me influencë në botë. Por përballë një rrjeti kaq të fuqishëm duhet...

Ja si të lexoni mesazhet sekrete në Facebook

Facebook filtron mesazhet dhe disa që mund të mbërrijnë nga njerëz që nuk i keni miq në rrjetin social, mund të mos i keni...

Facebook ka një faqe të dytë ku mund të bisedoni lirisht

Rrjeti social Facebook, ka më shumë se një miliardë përdorues në ditë në mbarë botën. Ai tashmë është bërë një pjesë e pandarë e...

Si të zbuloni kush ju ka fshirë nga Facebook, del aplikacioni...

Nëse numri i miqve tuaj në Facebook ka pësuar në rënie , kjo mund të jetë për shkak se disa prej tyre që mendonit...

SOFT

VIP