Tuesday, July 17, 2018
Home Tags Exit poll per shkodren dhe durresin

Tag: exit poll per shkodren dhe durresin

Publikohen Exit Pollet e reja për Tiranën, Shkodrën dhe Durrësin

Exit Poll per Tiranen deri ne ora 18.00: Projeksioni i dytë i Exit Poll deri rreth orës 17- 30- 18:00 në Durres: eshte në krahasim...

SOFT

VIP