Tuesday, January 16, 2018
Home Tags Enos begolli

Tag: enos begolli

Aksion antiterror në Kukës-Morinë, arrestohet “ushtari i ISIS” nga Kosova

Policia shqiptare tha sot se zhvilloi nje operacion në kuadër të masave antiterror. Gjate ketij aksioni eshte arritur te kapet në Morinë gjatë operacionit një...

NJOFTIM

Rritja ekonomike në 2018, në varësi të zhvillimeve të brendshme

Flet Arben Malaj, ekspert i ekonomisë, ish-ministër i Financave: Ritmet e ulëta të rritjes së konsumit dhe kreditimit të biznesit në lekë dhe valutë,...

SOFT

VIP