Tuesday, July 17, 2018
Home Tags Edi oga

Tag: edi oga

“Sa herë fus telefonin në karikim, më del para sysh një...

Gazetari Edi Oga dhe moderatori Edi Oga ka reaguar me nje status prekes ne rrjetet sociale ne lidhje me vrasjen e 22-vjecarit Marvi Mihali....

SOFT

VIP