Sunday, July 22, 2018
Home Tags Djali i tom doshit

Tag: djali i tom doshit

Djali i deputetit Tom Doshi, jeta mes makinave dhe orëve luksoze

Deputeti Tom Doshi njihet për pasurine, bizneset dhe jetën e tij luksoze. Ai konsiderohet si nje nga njerezit me te pasur ne Shqiperi, për shkak...

SOFT

VIP