Wednesday, January 17, 2018
Home Tags Dhuna ne kuvend

Tag: dhuna ne kuvend

Kryeprokurorja, BE dënon dhunën në protestë dhe sjelljen në Parlament

Bashkimi Europian me ane te nje deklarate te shperndare prej zyres ne Tirane, dënon dhunën në protestat e djeshme dhe sjelljen e anëtarëve të...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP