Sunday, July 22, 2018
Home Tags Desara mancellari

Tag: desara mancellari

E rrahu me shpulla, vajza i djeg 4 makina, zbardhet biseda...

Zbardhen bisedat në Facebook mes Desara Mancellarit dhe Filip Qose Papajanit, para ndarjes mes të rinjve. Kjo ndarje, solli si pasojë ngjarjen e ndodhur ditën...

SOFT

VIP