Tuesday, January 16, 2018
Home Tags Del hapur

Tag: del hapur

Majlinda Bregu del hapur kundër Lulzim Bashës: Kjo s`ka qenë kurrë...

Nga Majlinda Bregu Dua të ndaj sot shqetësimin tim të thellë me të gjithë miqtë dhe mbështetësit e Partisë Demokratike! Orët e mundësisë për të ndaluar futjen...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP