Wednesday, January 17, 2018
Home Tags David Rockefeller

Tag: David Rockefeller

Vdes patriarku më i pasur në botë i David Rockefeller

David Rockefeller, i konsideruar si një ndër emrat më të mëdhenj të financave dhe ekonomisë amerikane të shekullit të 20-të, por edhe një ndër...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP