Wednesday, January 23, 2019
Home Tags Celaj

Tag: celaj

Xhafaj përmend emrat e bandave që bëjnë ligjin në Elbasan: Do...

Minitri i Brendshem Fatmir Xhafaj ka permendur sot nga Elbasani emrat e dy bandave qe bejne ligjin ne kete qytet, Capja dhe Celaj. Pas...

SOFT

VIP