Wednesday, January 23, 2019
Home Tags Bosnje

Tag: bosnje

Pas Gazës dhe Bosnjes, Shqipëria renditet e treta për numrin e...

Nga të gjitha vendet në tranzicion, Shqipëria renditet e treta për numrin e lartë të emigrantëve në raport me popullsinë që jeton brenda vendit,...

SOFT

VIP