Wednesday, January 17, 2018
Home Tags Bledar P

Tag: Bledar P

Tiranë, u gjet i qëlluar me plumb pas veshi, nis hetimi...

Policia dhe prokuroria e Tiranës, nisin hetimet për vrasje, në lidhje me ngjarjen e gjetjes së trupit të shtetasit Bledar P. me një plumb...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP