Saturday, October 20, 2018
Home Tags Avion

Tag: avion

Londër-Nju Jork për 3 orë? Tashmë është e mundur…

Projekti i SHBA quhet “Boom” dhe është një avion supersonik i cili është i aftë të arrijë shpejtësinë 2600 kilometra në orë, afërsisht tre...

SOFT

VIP