Wednesday, October 17, 2018
Home Tags Auto

Tag: auto

Jaguar F-Type prezantohet në Gjenevë

Në internet janë publikuar fotot e para dhe detajet teknike të modelit F-Type SVR në prag të premierës botërore të planifikuar për “Geneva Motor...

SOFT

VIP