Saturday, January 19, 2019
Home Tags Artan zeneli

Tag: artan zeneli

Përballet me Vettingun, si e ka dyfishuar pasurinë gjyqtari shqiptar Artan...

Artan Zeneli është anëtari i tretë i Gjykatës së Lartë që përballet me procesin e vetingut, pas Edmond Islamajt dhe Tom Ndrecës. Ai është...

Gjobë anëtarit të gjykatës së Lartë, dënohet 2 vjet burg avokati...

Gjykata e Krimeve të Rënda shpalli fajtor dhe dënoi me dy vjet heqje lirie avokatin Arjan Kalaja, i cili u shpall fajtor për gjobëvënie...

SOFT

VIP