Friday, December 14, 2018
Home Tags Arben imami

Tag: arben imami

Reagimi i fortë: Bagëtia ‘pjell’, zoti Imami, gruaja ‘lind’

Nga Dom Gjergj Meta Mua nuk më interesojnë as listat e as partitë dhe as emrat e përveçëm, pasi për këtë unë e them fjalën...

SOFT

VIP