Tag Archives: anglia rrezikon perjashtimin

Paralajmëron UEFA: Kjo kombëtare mund të përjashtohet nga “Euro 2016”

Anglia mund të përballet me një përjashtim të mundshëm nga Euro 2016, nëse skenat e dhunës që filluan para dhe pas ndeshjes me Rusinë vazhdojnë, ka paralajmëruar UEFA. Sipas raporteve, Këshilli Ekzekutiv i UEFA-s ka paralajmëruar Anglinë dhe Rusinë se ...

Read More »