Tag Archives: ambasada e shba

Ambasada e SHBA jep një lajm të mirë për ata që duan vizë amerikane

Nje lajm i mire per ata qe duan viza amerikane eshte dhene nga ambasada e SHBA ne Tirane. Ky institucion, diten e sotme, ne faqen zyrtare ne Facebook ka publikuar njoftimin e meposhtem te shoqeruar edhe me nje imazh dhe ...

Read More »