Tag Archives: altar

Bruno i bën serenatë LIVE, Lori Hoxha: Do martohesh me mua?

Mbrëmja e kaluar e ‘’Altar’’ ku është parqitur koleksioni më i ri i Valdrin Sahitit, ka qenë një mbrëmje e bukur për të gjithë të pranishmit. Gjatë darkës ka kënduar Bruno dhe Klajdi Haruni. Bruno ka kënduar duke iu afruar ...

Read More »