Tag Archives: almir daci

Vritet në Siri Almir Daci, terroristi shqiptar në udhëheqjen e ISIS

Vritet në rrethana të paqarta në Siri, Almir Daci. Ai është person në këkrim nga Shqipëria për rekrutime në luftën e Sirisë dhe terrorizëm. Lajmi ëshhtë bërë me dije nga familjarët e tij që janë njoftuar për vrasjen, pa dhënë ...

Read More »