Tag Archives: almenda abazi

Shqiptarja e famshme e zhgënjyer me turqit, Almeda Abazi falënderon shqiptarët

Missi dhe aktorja shqiptare Almeda Abazi, e cila u martua këtë javë në Amerikë me aktorin e famshëm turk Tolgahan Sayisman, ka publikuar një mesazh të thumbues për turqit dhe falënderues për shqiptarët. Mesazhi i saj ishte për të gjithë ...

Read More »