Saturday, October 20, 2018
Home Tags Aldison beluli

Tag: aldison beluli

Vrau studenten për dashurinë e mohuar, mjeku: Aldison Beluli ka dy...

Mjeku i Spitalit të Traumës Jorgo Margo, që ka nën vëzhgim 23-vjeçarin Aldison Beluli që vrau Ariela Muaratin dhe më pas qëlloi veten ka...

SOFT

VIP