Tag Archives: albtelecom

ALBtelecom nderohet me çmimin sipërmarrja inovative e vitit

Kompania ALBtelecom nderohet me çmimin “Bleta e Artë” 2016, në kategorinë “Sipërmarrja Inovative e vitit”, për zgjidhjet inovative të ofruara përmes platformës së biznesit “Smart Business”. Mbrëmja Gala “Bleta e Artë” 2016 u organizuar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë ...

Read More »

“Leo do të ecë”, falë ALBtelecom dhe zemërgjerësisë së shqiptarëve

“Leo do të ecë”. Kjo është fushata e nisur prej disa ditësh nga kompanitë ALBtelecom dhe Eagle Mobile në ndihmë të Leos, një djali të vogël me probleme shëndetësore qe ka nevojë për ndihmën e të gjithëve. Rasti i Leos, ...

Read More »