Saturday, January 19, 2019
Home Tags Alarm

Tag: alarm

Ambientalistët ngrenë alarmin, plastika po rrezikon planetin

Të përballur me imazhet e breshkave të mbuluara me qese plastike, plazhe të mbuluara me mbeturina, dhe ishuj...

SOFT

VIP