Tag Archives: aksidenti ergi dinit

Miqtë e Ergi Dinit të shokuar: Nuk u besohet se aksidenti ka ndodhur

I pati bashkëpunëtorë të ngushtë në jetë dhe të njëjtët i dhanë dhe lamtumirën e fundit këngëtarit Ergi Dini. Shumë prej miqve i kanë humbur fjalët, duke mos e besuar ende ndarjen me Ergin, me të cilin kishin parashikuar shumë ...

Read More »