Tag Archives: ajsel

Ku është sot vajza që akuzoi Leonard Bombajn për përdhunim

Të gjithë i mbajnë mend kripmjaltëzat dhe Ajsin e vogël, e cila ishte jo vetëm aktore, por edhe kryesorja e grupit. Vite më parë, Ajsi kallëzoi në polici Leonard Bombajn, duke e akuzuar se e kishte përdhunuar që në moshën ...

Read More »