Tag Archives: agon channel

Prapaskenat e urdhër-arrestit ndaj Bechetit dhe bllokimit të Agon Channel

Për një qark të ngushtë njerëzish në Tiranë, firmosja e urdhër arrestit ndaj biznesmenit Italian Francesco Becheti, pronar i Agon Channel, nuk ka qenë sot një lajm i papritur. Disa personazhe të medias me gjase edhe te politikes, ishin vënë ...

Read More »