Tag Archives: adriatik zotkaj

KQZ bën publik emrat, ja krerët e bashkive e zyrtarët e dënuar

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë publikë emrat e funksionarëve publik që nuk kanë dorëzuar formularin e vetëdeklarimit, pjesë e procesit të dekriminalizimit. Në faqen zyrtare të KQZ-së janë publikuar vetëdeklarimet e deputetëve, ministrave dhe kryetarëve të bashkive në vend.

Read More »