Tag Archives: adi krasta

Rrëfehet Aleksandër Gjoka: I kapa dhe u dhashë një mësim të mirë, që atëherë…

Një prej zërave më të mirë të rrokut shqiptar, Aleksandër Gjoka, ka qenë gjithmonë i tërhequr nga mediat dhe nga lajmet e showbiz-it. Si shumë këngëtarë të tjerë të brezit të tij, edhe Aleksandri ka zgjedhur të komunikojë me publikun ...

Read More »