Tag Archives: abuzimi

“Më përdhunoi për 5 vite”, reagon Leonard Bombaj: Kam prova shumë tronditëse…!

Pas intervistës dhe kthimit edhe një herë në kujtesë të problemit madhor mes aktores Ajsi Xhaxhaj dhe Leonard Bombaj, ku kjo e fundit e akuzoi zyrtarisht Bombajn për ngacmime seksuale e përdhunime 5 vite me radhë, ka folur edhe ky ...

Read More »