Tag Archives: 18 qershori

PS dhe Partitë e tjera regjistrohen në zgjedhjet e 18 qershorit, LSI-ja ende jo…!

Partia Socialiste dorëzon zyrtarisht kërkesën e saj pranë Komisioni Qendror të Zgjedhjeve për t’u regjistruar si subjekt në garën elektorale të 18 qershorit. Kërkesa e PS-së do shqyrtohet dhe miratohet në mbledhjen e ditës së hënë të KQZ-së, sic njoftohet ...

Read More »