Lajmifundit – Lajmi i fundit

Agjencia Informative lajmifundit.al, është një ndërmarrje mediatike e hapur dhe pavarur me autorë një grup gazetarësh por edhe bashkëpunëtorë të punësuar aktualë në mediat elektronike dhe te shkruara shqiptare.

Transmetimi ynë i parë online ndodhi më 4 qershor 2009 dhe prej asaj kohe ne ofrojmë informacion pa ndërprerje dhe ne kohe reale për atë që ndodh në hapësiren mbarëshqiptare dhe më gjerë.

Agjencia jonë është regjistruar pranë autoriteteve shqiptare dhe ushtron aktivitetin e saj në përputhje me ligjet e Republikës dhe Shqipërisë dhe konventat ndërkombëtare të ratifikuara prej saj.

Lajmifundit.al, edhte i dedikuar te promovoje dhe te mbroje vlerat kulturore, kombetare, etnografike e turistike te kombit shqiptar.

Adresa e redaksisë është: Rruga Muhamet Gjollesha, Ish-NPV, TIRANE

Adresat e kontaktit e-mail janë: [email protected], ose
[email protected]