Tuesday, July 17, 2018

Zgjedhjet-2017

Lajmet e fundit nga Zgjedhjet 2017 ne Shqiperi

Qyteti i Fierit ka filluar të marrë masa për zgjedhjet e të dielës. Ky veprim është bërë dhe nga policia e Shtetit, e cila ka kaluar në gatishmëri dhe me një plan masash të qartë. Disa foto të publikuara në faqen JOQ, shihet se qyteti i Fierit është gati për të...
Dritan Dajti hoqi dorë nga kërkesa për leje votimi për zgjedhjet e 2017. Ai i ishte drejtuar Gjykatës së Tiranës me kërkesën për t’i dhënë leje për të votuar në zgjedhjet e 25 qershorit. Gjykata pushoi gjykimin. Ndërsa më parë u raportua se ka pasur masa te shtuara sigurie prane...

SOFT

VIP