Vjedhja në bazën e Pashalimanit, mbahen të shoqëruar pesë ushtarakë

Kliko per me shume info

Pese ushtarakë të cilët kanë qenë më shërbim në bazën detare të Pashalimanit në Vlorë vazhdojnë të mbahen të shoqëruar në Komisariatin e Policisë së qytetit bregdetar.

Veprimet hetimore janë duke u kryer nga policia ushtarake, e cila ka marrë në pyetje personat.

Kliko per me shume info

Një nga ushtarakët e ndaluar pas grabitjes që ndodhi ditë më parë në Pashaliman ka deklaruar se nuk ndodhej në vendin e punës në atë moment, pasi kishte ftohtë.

Në lidhje me këtë ngjarje reagoi të premten dhe Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura, i cili ka sqaruar në ngarkim të 5 ushtarakeve janë ngritur dy akuza ajo e shkeljes së rregullave të shërbimit në objektet e rëndësishme” dhe “vjedhje”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.