Mësojeni, ja çfarë tregon për ju, gjatësia e gishtit të vogël

Kliko per me shume info

Gishti tregues i dorës tregon shumë për ne. Nuk e besoni, por kështu është. Është një gisht që shpesh nënvlerësohet, por në fakt është shumë i rëndësishëm, pasi tregon shumë për personalitetin tonë.

Gjatësia e tij mund të thotë shumë lidhur me perfeksionin e personalitetit tonë.

Kliko per me shume info

Nëse gishti i vogël është më i shkurtër se ai vija e parë e gishtit i unazës, jeni besnik, të sjellshëm, të gatshëm dhe unik. Por e keqja është se të tjerët ju mashtrojnë lehtësisht.

Nëse gishti i vogël është në të njëjtën gjatësi me vijën e parë të gishtit të unazës, jeni persona që pëlqeni pavarësinë, jeni besnik dhe nuk ka asgjë që t’iu pengojë për ti shkuar deri në fund diçkaje. Megjithatë jeni të butë.

Nëse gishti i vogël e kalon gjatësinë e vizës së parë të gishtit të unazës, jeni persona të besueshëm, urreni gënjeshtrat dhe personat që ju gënjejnë.

Por jeni natyrë vetmitare dhe pëlqeni që të mbroni personat më të dobët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.