Studimi/ Fytyra juaj tregon nëse jeni të pasur apo të varfër, ja si

Kliko per me shume info

Njerëzit mund të ju tregojnë juve sa jeni të varfër apo të pasur me vetëm një shikim drejt juve.

Studiuesit në Toronto kanë gjet se të tjerët vërtetë, mund t’i thonë një burri ose gruaje se si jeton, thjeshtë duke e parë në fytyrë, madje pa asnjë shprehje tuajën.

Kliko per me shume info

“Me kalimin e kohës fytyra juaj reflekton në vazhdimësi dhe e shfaqë atë që e keni përbrenda”, ka thënë Nicholas, bashkëpjesëmarrës në studim.

“Edhe në rastet se nuk po shfaqin diçka nga brenda, gërmadhat e emocioneve janë aty”, ka shtuar ai.

Konstatimi është arrit duke përdorur dy grupe studentësh. Të parët ishin ata që kanë të ardhura vjetore familjare nën 60 mijë dollar e që llogaritën të varfër dhe ata me të ardhura me mbi 100 mijë dollarë të pasur.

© SYRI.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.