“Na fal Elvana Gjata!”

0

Nga Edian GJONI

Kliko per me shume info

Na fal Elvana Gjata që përdorëm emrin tënd në një ngjarje kriminale ku ti nuk ishe as e pranishme.

Na fal Elvana Gjata për këtë gazetari aq mjerane sa dhe vetë pronarët e disa mediave që për interesa të politikes, të vdekurin e bëjnë të gjallë e të gjallin të vdekur.

Na fal Elvana Gjata, ke 20 vjet që dhuron vetëm dashuri nëpërmjet muzikës dhe artit që ti bën, dhe ke qenë model frymëzimi për miliona njerëz, por u desh vetëm një skenar i vogël djallëzor nga disa vegla qorre për ta lidhur emrin tënd me ngjarjen në ish-bllok e që turmën ta kapi histeria kolektive.

Por ti e di mirë, helmi në të tilla raste nuk na mungon si popull e derdhim me shumicë.

Na fal Elvana Gjata por nuk kishte një figurë në shoëbizn shqiptar në lartësinë tënde që mund të shiste më shumë se ti, për të hapur edicionet e lajmeve, faqet e para të gazetave dhe për mbytur në klikime portalet online.

Prandaj të përdorëm, për klikime dhe jo vetëm…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.