Si bëheshin dasmat në Shqipëri pas Enver Hoxhës

Kliko per me shume info

Rënia e regjimit komunist e la vendin në errësirë totale. Një pjesë e madhe e popullsisë, pas 45 viteve në komunizëm, iu drejtua emigrimit.

Shumë persona ishin në udhëkryq, pa një orientim ku të shkonin dhe çfarë të bënin. Ajo që binte në sy ishte mungesa e gjithçkaje, duke nisur nga ushqimi, strehimi, veshjet etj.

Kliko per me shume info

Mirëpo, nuk mund të themi se mungonte dashuria. Njerëzit vijonin të martoheshin, shumoheshin e të argëtoheshin në dasma e gëzime.

Videoja e mëposhtme tregon një prej festave të organizuara fiks pas rënies së komunizmit. Lumturinë e shqiptarëve të asaj kohe e gjeni të pasqyruar më së miri, sikurse dhe zbrazëtinë në pjatat e ushqimet e njerëzve.

Dasmat njehere e nje kohe 🙂

Dasmat njehere e nje kohe 🙂

Gepostet von Shikoje am Montag, 23. April 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.