Bleu domate dhe u ul të hante bukë, burri u tmerrua kur pa se brenda saj dolën…

0

Ju ka qelluar te blini fruta e perime te vini duart ne koke kur te shkoni ne shtepi, pasi i keni lare e shtruar ne tavoline per te ngrene? Keshtu edhe një qytetar dërgoi fotografinë e një domate të tejmbushur me hormone, të cilës i kishin çelur sytha brenda, duke shfaqur në këtë mënyrë se çfarë produktesh konsumojmë çdo ditë tek Stop.

Limontozit i ishte vendosur një etiketë tjetër sipër, duke i ndryshuar datën e skadencës. Qytetari hoqi etiketën dhe tregoi se faktikisht produkti ka skaduar që në vitin 2018.

Kliko per me shume info

Në zonën afër Drejtorisë së Doganave i është vënë zjarri kazanëve të plehrave, duke ndotur në këtë mënyrë ambjentin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.