Stafi i lokalit nxjerrin me urgjencë jashtë 3-vjeçarin, arsyeja e pafalshme

0

Ndaloni një çast dhe mendoni se si do të ishte nëse në këtë kohë, ju nuk do të kishit krahë.

Kliko per me shume info

Asnjë shans për të shkruar, për të luajtur me telefon ose për të rrëmbyer ndonjë objekt.

O mami si është jeta, do të mendosh … a nuk është kështu?

E pra sot duam t’ju tregojmë një histori disi të padrejtë. Fëmija që shihni në foto quhet William dhe është vetëm tre vjeç. Për fat të keq, foshnja lindi pa gjymtyrët e sipërme.

Duke u rritur duhej të mësonte të jetonte në mënyrë të ndryshme nga çdo fëmijë tjetër. Por zakonet e tij, për dikë, janë një problem, sepse ata konsiderohen jashtë normave, të pasjellshme dhe “të neveritshme”.

Djali gjatë viteve ka mësuar të hajë vetëm, por me këmbët e tij. Paramendoni se çfarë mund të ndodhë kur familja e tij e merr atë për të ngrënë në një vend publik si një restorant.

E ëma tha se kurrë nuk e lejonte William-in të hante kështu, nëse nuk shkonin në banjë për t’i larë këmbët e para, shkruan ShkodraNews. Kohët e fundit, ata shkuan të hanin mëngjes në një restorant, por menaxheri refuzoi të lejonte fëmijën të hante në tavolinë, në këtë mënyrë, përpara klientëve të tij.

Ai vazhdonte t’i thoshte nënës së tij se ishte çështje higjienike. Alexis, e ëma e fëmijës, u zemërua dhe e pyeti nëse ai mendonte se duart e të gjithë atyre njerëzve ishin më të pastra se këmbët e djalit të tij, e pastaj u largua nga lokali.

Kur u kthye në shtëpi, Alexis bëri publike atë që kishte ndodhur, duke akuzuar në një post restorantin e njohur, për diskriminim dhe duke e përzënë djalin e saj vetëm për shkak se është i ndryshëm.

Një postim që, natyrisht, menjëherë u bë viral, duke zemëruar qindra njerëz. Kur menaxheri u bë i vetëdijshëm për seriozitetin e akuzave, ai publikisht i kërkoi falje Alexis dhe djalit të saj.

Çfarë mendoni për këtë histori? A duket e drejtë?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.